snel klaar

Gestoofde zeeduivel

Ingrediënten
1 bosui
100 gram champignons
¾ eetlepel vloeibare margarine   
1 dl droge witte wijn
½ dl (vis)bouillon
250 gram zeeduivelfilet
2 eetlepels crème fraîche light
½ eetlepel dille (vers of diepvries)
 
       Recept info
      2 personen
      0-15 minuten
      hoofdgerecht                                    

     

Bereiding

  1. Maak de bosui schoon en snijd hem in ringetjes. Maak de champignons schoon en halveer ze of snijd ze in vieren.
  2. Verwarm de margarine en bak hierin de bosui en de champignons enkele minuten.
  3. Voeg de wijn toe en laat dit op halfhoog vuur voor de helft inkoken.
  4. Schenk de bouillon erbij.
  5. Bestrooi de vis met peper en weinig zout en leg de vis in de vloeistof.
  6. Stoof de vis met een deksel op de pan in ca. 8-10 minuten gaar.
  7. Neem de vis voorzicht uit de pan.
  8. Klop de crème fraîche en de dille er door. Leg de vis weer in de saus.

Menusuggestie

Lekker met broccoli en aardappelen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb